Sejem K Düsseldorf

Obiskali smo največji mednarodni sejem za plastiko in gumo – Sejem K v Düsseldorfu. Sejem organizirajo vsake tri leta in velja za največji sejem za plastiko in gumo na svetu. Na sejmu razstavlja več kot tri tisoč razstavljavcev iz skoraj šestdesetih držav. Predstavljene so najnovejše inovacije iz področja surovin in pomožnih materialov, optimizacije procesov in aplikacij ter strojne opreme.

Nas seveda najbolj zanimajo novosti s področja strojev in naprav za predelavo plastike, saj predstavljajo noži za plastiko in reciklažo naš glavni produkt. Na sejmu se seznanimo z najnovejšimi rešitvami glede razreza plastike. Predstavljeni so tudi stroji za predelavo plastike. Na takšen način lahko v živo vidimo najnovejše stroje in tehnologijo za razrez plastike. Na sejmu najdemo nove rešitve s katerimi lahko pomagamo našim strankam pri izbiri najbolj učinkovitih nožev za razrez njihovih materialov.

Sejmi so za nas odlična priložnost za utrjevanje poslovnih vezi z našimi obstoječimi kupci. Na sejmu pa imamo seveda priložnost navezati kontakte z novimi poslovnimi partnerji. 65% naših proizvodov se proda v tujino, zato je za nas ključnega pomena, da ta trg res dobro poznamo.

Sejem je res odlično organiziran in vreden obiska. Vse pohvale organizatorjem, saj so res pomislili na vsako podrobnost.

Messe K Düsseldorf 01

Messe K Düsseldorf 02