IFAT München

Obiskali smo mednarodni sejem IFAT za obdelavo vode, odplak, odpadkov in surovih materialov. Sejem je potekal od 30. maja do 3. junija v Münchnu. Poslovneži iz vsega sveta so obiskali ta sejem, da se seznanijo z novostmi iz področja reciklaže in ravnanja z odpadki. Nas je ta sejem zanimal, saj je naše rezilno orodje večinoma namenjeno ravno reciklaži.

Srečanja

Na sejmu smo se lahko srečali z našimi poslovnimi partnerji iz različnih držav EU in navezali stik s potencialnimi novimi partnerji za industrijske nože. Vsem našim poslovnim partnerjem se zahvaljujemo za prijazen sprejem.

Sejem je obiskalo 136.885 obiskovalcev, predstavljalo pa se me kar 3.097 podjetij iz 59 držav. Številke povedo, da je sejem res ogromen in vreden ogleda. Reciklaža odpadkov iz leta v leto narašča, zato se tudi povečuje potreba po kvalitetnih industrijskih nožih za reciklažo.

Rezilna orodja v strojih za reciklažo

Veseli smo, da lahko z dolgoletnimi izkušnjami na področju izdelave rezilnega orodja uspešno prodajamo naše industrijske nože tudi na mednarodnem trgu.

Mnoga podjetja iz celega sveta so na sejmu pokazala, da vlagajo veliko energije v razvoj in raziskave iz področja varovanja okolja. To je spodbuda tudi za nas, da se še naprej razvijamo.

Knapic IFAT 01 Knapic IFAT 02 Knapic IFAT 03 Knapic IFAT 04